Kindercarnaval

Boemelburcht Kindercarnaval in het Klompenhuus bij de Griethtreejers

Op dinsdag 16 februari 2021 is het eindelijk weer zover: Het Boemelburcht Kindercarnaval dat in samenwerking met de Griethtreejers wordt georganiseerd.

Na het succes van het afgelopen jaar verwachten we een ware stormloop van kinderen.  Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe formule met Arie Safari’s Kindershow. Met heel veel humor en lol zal Henk van den Bos aan slag gaan met de kinderen. Door zelf heel actief met de kinderen mee te doen worden de kinderen vanzelf enthousiast waardoor op een gegeven moment alle kinderen op de dansvloer te vinden zijn.

Zo rond 15.00 uur zal jeugdprins ????? en zijn gevolg met een geweldige polonaise in het Klompenhuus zijn entree doen.

Natuurlijk is er ook een visagiste aanwezig die de kinderen die dat willen gaat schminken. Naast de visagiste is er een ballonnenclown die de kinderen met allerlei grappen aan het lachen maakt en daarbij ook nog de meest fantastische ballonnen maakt. Deze middag kiest de jury uit alle kinderen de mooist verklede jongen en het mooist verklede meisje is. Voor de winnaars hebben wij mooie prijzen in petto.

Om 16.00 uur sluiten wij gezamenlijk met de jeugdprins, de stadsprins en de prinsen van alle verenigingen het kindercarnaval 2021 af door het terug geven van de reserve stadssleutel aan een vertegenwoordiger van het gemeentebestuur en het uitblazen van de lantaarn.

De hele middag wordt door onze gastvrouw, Noortje Jansen, aan elkaar gepraat.

Ook dit jaar wordt het kindercarnaval weer gehouden in het Klompenhuus van de Griethtreejers; Party -en Bowlingcentrum De Griethse Poort, Oude Doesburgseweg 24 in Zevenaar.

Vanaf 13.30 uur zijn de kinderen ( en hun ouders natuurlijk ) van harte welkom.
Het feest zal beginnen om 14.00 uur, en zal ongeveer tot 16.00 uur gaan duren.

Dag/datum: Dinsdag 16 februari 2021
Tijd: van 13.30 uur tot 16.00 uur.
Locatie: Party en Bowlingcentrum de Griethse Poort, Oude Doesburgseweg 24
Toegang: Gratis

Wijzigingen voorbehouden.