Aanleveren teksten

Leuk item voor de Pretgazet? 
Heb je een nieuwtje, een leuk verhaal, foto(s) of plaatje(s) die niet in de volgende uitgave van de Pretgazet mag/mogen ontbreken? Mail het dan naar de redactie onder vermelding van je naam en adres.

Deadline aanleveren
Het materiaal voor de Pretgazet 2022 kan tot en met 15 december 2021 aangeleverd worden.

De volgende regels gelden voor je inzending:

  • Maak je verhaal/bericht niet te lang. Te lange teksten worden mogelijk ingekort of niet gepubliceerd.
  • De Pretgazet redactie behoudt zich het recht voor om reacties zonder opgaaf van redenen te weigeren.
  • Berichten die op geen enkele wijze betrekking hebben op carnaval, Boemelburcht, de Pretgazet, niet leuk en/of niet grappig zijn worden niet geplaatst
  • Je gaat ermee akkoord, alleen materiaal in te zenden waar je zelf het auteursrecht of een andere toestemming om dit (elektronisch) te verspreiden van hebt. Je mag geen inbreuk maken op de rechten van derden of plagiaat plegen. Dit omvat auteursrecht, merknamen, handelsgeheimen, persoonlijke informatie en/of eigendomsrechten.
  • Foto(s), plaatjes, beelden van onvoldoende kwaliteit/onvoldoende resolutie worden niet geplaatst.
  • Het is in principe toegestaan om adressen van websites (URL’s) in je verhaal op te nemen. Indien je echter naar websites linkt die wettelijke grenzen en/of de grenzen van het fatsoen overschrijden en/of niet relevant zijn, kan je stuk worden geweigerd.

Aanleveren materiaal voor de volgende Pretgazet?
Stuur een mail met tekst of bijlage(s) naar: redactie.pretgazet@boemelburcht.info. Zijn je bestanden te groot om te verzenden? Gebruik dan b.v. Yousendit of Webtransfer.

Wijzigingen voorbehouden.